0 0.00

Cart

No products in the cart.

Λίγα λόγια για τα προϊόντα μας

Ποιότητα στη χαμηλότερη τιμή

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε πολλά τύπου επώνυμα γυναικεία και αντρικά αρώματα σε τιμές προσιτές για όλα τα πορτοφόλια. Τα αρώματα μας είναι τόσο κοντά στα αντίστοιχα αυθεντικά, ώστε να μη διαφοροποιούνται ούτε ως προς την ευωδιά τους, ούτε ως προς τη διάρκειά τους. Η λίστα των αρωμάτων μας ανανεώνεται συνεχώς, ωστόσο είμαστε ανοιχτοί και σε δικές σας προτάσεις, ώστε κάθε βδομάδα να συμπεριλαμβάνουμε και τα δικά σας αγαπημένα αρώματα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σαπουνιών, όπως σαπούνια με αιθέρια έλαια – ιδανικά για αρωματοθεραπεία- σαπούνια με λούφα -ιδανικά για απολέπιση-, καθώς και χειροποίητα σαπούνια. Μπορείτε επίσης να βρείτε καλλυντικά προϊόντα (αφρόλουτρα, γαλακτώματα σώματος, κρέμες χεριών/ποδιών, προϊόντα για πίλινγκ).

Πιστά αντίγραφα επώνυμων αρωμάτων

Στο beautybar, θα βρείτε γυναικεία και ανδρικά αρώματα, πιστά αντίγραφα των επώνυμων οίκων, άριστης ποιότητας. Τα αρώματα μας είναι μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια.

Τρόποι και διαδικασία παραγγελίας

Υπάρχουν 3 τρόποι για να παραγγείλετε:

Μέσω του beautybar.gr Μπορείτε να προσθέσετε κατ’ αρχάς τα προϊόντα που επιθυμείτε να παραγγείλετε στο καλάθι αγορών σας και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην αποστολή/ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Μέσω τηλεφώνου: Κάντε την παραγγελία σας με ένα τηλεφώνημα στα 246 110 2238   – 697 464 7064.

Μέσω email: Κάντε την παραγγελία στέλνοντας ένα μήνυμα στο sales@beautybar.gr. Θα πρέπει να αναφέρετε τη συσκευασία των προϊόντων που έχετε επιλέξει καθώς και τις ποσότητες. Επίσης, το ονοματεπώνυμο σας, στοιχεία αποστολής καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τους και υπολογίζεται σε 2-3 μέρες για  την Ελλάδα, 5-10 για την Κύπρο και για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης 7-10.

Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δεν μπορεί να επιτευχθεί, το beautybar.gr  θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να διευκρινίσει αν ο πελάτης επιθυμεί την ολοκλήρωση της σε ημερομηνία αργότερα από 3 ημέρες για την Ελλάδα ή 10 για την Κύπρο και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Ασφάλεια των Προσωπικών Σας Δεδομένων

Το κατάστημά μας beautybar.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος μας επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρεία μας δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (πχ ημερομηνία γέννησης).

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer)-128bit.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση με firewall στο τμήμα Μηχανογράφηση.
Η πρόσβαση στα συστήματα της εταιρεία μας (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Κρυπτογράφηση.
Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση. Η εταιρία μας χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Κατά αυτό τον τρόπο όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής σας, κρυπτογραφούνται ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα ένα παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites), όταν αυτοί χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς χρήστες, για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα διαμέσου τράπεζας EUROBANK

Αφού επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής τη χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK προκειμένου να εισάγετε με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Διευκρινίζεται  ότι η ασφάλεια των συναλλαγών σας διασφαλίζεται από το πιστοποιημένο σύστημα κρυπτογράφησης δεδομένων της Τράπεζας EUROBANK, ενώ στη βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού καταστήματος beautybar.gr δεν αποθηκεύονται για κανέναν λόγο τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών.

Με χρήση του PayPal

Εάν είστε χρήστες με λογαριασμό PayPal, μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα μέσα από το ασφαλές πεδίο του site. Απλά συνδέεστε με τον οργανισμό του PayPal και κάνετε τη μεταφορά της αξίας της παραγγελίας σας.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη εταιρεία μας είναι εμπιστευτικές και η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων:

Οι πελάτες του beautybar.gr διατηρούν το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που έχουν επιλέξει και παραλάβει, μέσα σε διάστημα που δεν υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσής τους. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την Επιχείρηση και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η πολιτική επιστροφής των παραγγελθέντων και απεσταλμένων προϊόντων μπορεί να ισχύσει μόνο εφόσον:

Το προϊόν δεν έχει υποστεί ουδεμία εκούσια ή ακούσια ζημία από τον πελάτη (συμπεριλαμβανόμενων φθορών λόγω κακής μεταφοράς του, μη προσεκτικής απομάκρυνσης της συσκευασίας του, λανθασμένου μονταρίσματος, μη ενδεδειγμένης χρήσης κ.τ.λ.)
Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής.
Το προς επιστροφή προϊόν συνοδεύεται από αντίγραφο τιμολογίου ή από την απόδειξη λιανικής αγοράς.
Δεν έχει παρέλθει διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη ή στο πρακτορείο μεταφορών.
Το προϊόν δεν έχει υποστεί φθορά κατά την επιστροφή του που οφείλεται σε κακή συσκευασία από τον πελάτη ή σε κακή διαχείριση από τη μεταφορική εταιρία.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία για την προστασία καταναλωτών και για λόγους προστασίας της υγείας, Δεν επιστρέφονται αποσφραγισμένα αγαθά μη κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους υγιεινής (π.χ. καλλυντικά, κρέμες, προϊόντα περιποίησης,  αρώματα  κτλ).

Όλα μας τα προϊόντα ελέγχονται πριν την αποστολή τους σε εσάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Ή ΈΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. 

Διαδικασία Επιστροφής

Η αποστολή των επιστρεφόμενων ειδών πραγματοποιείται με έξοδα αποστολής του πελάτη, στην ακόλουθη διεύθυνση, με τη σήμανση «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»:
Beautybar . Μεγ. Αλεξάνδρου 3  Τ.Κ. 50131 Κοζάνη,  τηλ. 246 110 2238
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε, σε κάθε περίπτωση επιστροφής να επικοινωνήσετε πρώτα με το κατάστημά μας, στο τηλέφωνο 2461102238 να μας ενημερώνετε για την πρόθεση επιστροφής και το λόγο αυτής.

Διαχείριση Αξίας Επιστρεφόμενων ειδών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του αντίτιμου της καθαρής αξίας των επιστρεφόμενων ειδών και όχι την αγορά εναλλακτικών προϊόντων, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά και να μας υποδείξετε εγγράφως μέσω email στο info@beautybar.gr έναν τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο είστε δικαιούχος, όπου και θα σας κατατεθεί το ποσό. Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος. Το κόστος των μεταφορικών που πληρώσατε για να παραλάβετε την παραγγελία σας δεν είναι επιστρέψιμο.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής ειδών, το αντίτιμο της αποστολής τους προς το beautybar.gr επιβαρύνει τον ίδιο τον πελάτη. 

BeautyBar
Μετάβαση στο περιεχόμενο